Mokkapalat ovat helppo ja nopea ratkaisu yllättävään makean nälkään tai yllätysvieraiden varalta. Jacobs Krönung -pikakahvilla valmistat tämän herkun vielä nopeammin ja saat samalla upean kahviaromin mokkapaloihisi!
NÄIN VALMISTAT
Pohja:
- 200 g leivontamargariinia tai voita
- 4 kananmunaa
- 4 dl sokeria
- 6 dl vehnäjauhoja
- 3 rkl kaakaojauhetta
- 3 tl leivinjauhetta
- 3 tl vaniljasokeria
- 2 dl maitoa
Kuorrutus:
- 100 g sulatettua voita tai margariinia
- n. 1 dl Jacobs Krönung pikakahvia. Vahvuuden voit päättää makusi mukaan!
- 7 ½ dl (450 g) tomusokeria
- 2–4 rkl kaakaojauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
Tee näin:
1. Sulata rasva ja jäähdytä.
2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
3. Lisää sulatettu rasva.
4. Sekoita jauhot, kaakao, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään.
5. Lisää kuivat aineet ja maito taikinaan.
6. Levitä taikinaseos uunipellille leivinpaperin päälle.
7. Paista 200 asteessa 10–15 minuuttia.
8. Sekoita kuorrutuksen ainekset tasaiseksi ja levitä jäähtyneen levyn pinnalle. Pinnalle voit ripotella esimerkiksi nonpparelleja. Anna jähmettyä.